dijous, 31 de gener del 2013

DIA DE LA PAU

L'alumnat de 3r i 4t de l'escola van celebrar el dia de la Pau amb algunes activitats com aquestes:


Dia de la Pau CM - foto montaje


A més,  els alumnes de 4t entre tots/es van escriure un conte sobre la Pau.
LA MARTINA I EN MARÇEL AMB L'AVI MIQUEL


La  Martina i en Marçel estaven asseguts al sofà de casa enfadats,com sempre.
Tenien tot el que volien però mai ho compartien. De tant que es barallaven acabaven trencant les seves joguines. Quan menjaven discutien per quin plat i quin got tenien. Era un no parar!! Els pares es sentien tristos de veure l’actitud dels seus fills i van decidir portar-los al carrer per ensenyar-los que no tothom tenia tantes coses com ells. Mentre caminaven van veure un avi que els va despertar la curiositat. No caminava molt bé. La roba que portava estava esgarrada i feia tant de fred que els va fer molta pena i el van seguir fins a una casa molt vella. La porta de casa no tancava bé i els vidres estaven trencats. Van trucar a la porta i es van presentar.
L’avi els va invitar a un te. Eren els primers nens que entraven a casa seva! Els nens van veure que no tenia molt menjar.
Quan van tornar a casa seva van preguntar als pares si l’avi es podia quedar a casa seva, però hi havia un problema: l’avi no volia perquè aquella casa era tota la seva vida. Els nens i els seus pares van decidir ajudar-lo, comprar-li menjar, comprar-li roba calenteta i arreglar-li la casa poc a poc.
I sobretot anar-lo a visitar per fer-li companyia i que no es sentís sol, el mateix que passa amb una família.
Aquest conte ens ensenya que no hem de pensar només en nosaltres, hem de pensar que hi ha gent que potser necessita la nostra ajuda.

Alumnes de 4t

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada